Frans leren - Tweetalige uitgave (Nederlands - Frans) Het leven van Cleopatra (Dutch Edition)

March 27, 2019

Frans leren - Tweetalige uitgave (Nederlands - Frans) Het leven van Cleopatra (Dutch Edition)

Titulo del libro: Frans leren - Tweetalige uitgave (Nederlands - Frans) Het leven van Cleopatra (Dutch Edition)

Número de páginas: 93 páginas

Fecha de lanzamiento: July 13, 2015

Frans leren - Tweetalige uitgave (Nederlands - Frans) Het leven van Cleopatra (Dutch Edition) está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Frans leren - Tweetalige uitgave (Nederlands - Frans) Het leven van Cleopatra (Dutch Edition)

Ontdek de leuke en verslavende manier om Frans te leren!Onze nieuwe tweetalige tekstreeks is uit!

Elk uniek verhaal is geïnspireerd door een historische figuur en geschreven in moderne taal voor lezers van alle leeftijden!
Op zoek naar een leuke manier om Frans te leren? We hebben een hele boekenreeks voor u!

Onze nieuwe tweetalige tekstreeks bevat boeken die zijn geschreven in het Frans voor alle leesniveaus. De teksten zijn zin voor zin vertaald en de bijbehorende Nederlandse vertaling staat onder de oorspronkelijke Franse zin, zodat u de woordenschat en zinsbouw gemakkelijk onderling kunt vergelijken. We hebben ontdekt dat deze presentatietechniek een leuke en motiverende manier vormt om te leren. Veel lezers geven aan dat de leerervaring vergelijkbaar is met het leggen van een puzzel. Onze lezers leren sneller een nieuwe taal, omdat zij inhoud lezen die interessant is en de zin-voor-zinvertaling garandeert dat de natuurlijke leesstroom niet wordt onderbroken.


Leer twee dingen tegelijk!

Bij het gebruik van moderne taal presenteren we een frisse visie op spannende en belangrijke historische gebeurtenissen, zodat u niet alleen een nieuwe taal leert, maar ook waardevolle algemene kennis opdoet.

Dus bent u klaar om Frans te gaan leren en tegelijkertijd uw algemene kennis te verbeteren? Zo ja, schaf dan vandaag nog onze tweetalige tekstreeks aan!

Dit zijn een aantal boeken in deze serie:
Het leven van Cleopatra
De avonturen van Julius Caesar
Vercingetorix vs Caesar - De slag van Alesia
De Starry Night


Bij deze uitgave krijgt u:

• Vertalingen waarin moderne ‘spreektaal’ wordt gebruikt, zodat u beter begrijpt wat er is geschreven en woorden leert die mensen vandaag de dag echt gebruiken!
• Verhalen die zijn geschreven om u te vermaken. Ze zijn grappig, interessant EN hebben een educatieve waarde, zodat u wilt blijven lezen en leren!
• Verhalen die door verschillende personages in de eerste persoon worden verteld; deze unieke vertelmethode houdt u betrokken en maakt uw leesbeleving nog leuker!
• Inhoud die gebaseerd is op feiten, zodat u uw algemene kennis vergroot, terwijl u ook een nieuwe taal leert!
• Teksten en vertalingen met een opmaak voor comfortabel lezen op elk apparaat, inclusief computer, laptop, tablet en telefoon!