50 batalles de la història de Catalunya (Sèrie H) (Catalan Edition) por Víctor Farradellas i Homs

February 20, 2019

50 batalles de la història de Catalunya (Sèrie H) (Catalan Edition) por Víctor Farradellas i Homs

Titulo del libro: 50 batalles de la història de Catalunya (Sèrie H) (Catalan Edition)

Autor: Víctor Farradellas i Homs

Número de páginas: 280 páginas

Fecha de lanzamiento: November 14, 2016

Editor: Ara Llibres

Obtenga el libro de 50 batalles de la història de Catalunya (Sèrie H) (Catalan Edition) de Víctor Farradellas i Homs en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Víctor Farradellas i Homs con 50 batalles de la història de Catalunya (Sèrie H) (Catalan Edition)

Les 50 batalles que han marcat la nostra identitat. Conteses, combats i enfrontaments de tota mena que conjuguen violència i càlcul estratègic i que ressegueixen tota la història de Catalunya.
Reviurem el naixement dels comtats catalans, ens embarcarem en l’èpica conquesta de la Mediterrània, assistirem a la revolta dels Segadors, descobrirem els combats de la guerra de Successió o els conflictes napoleònics i carlins del segle XIX fins arribar a la Batalla de l’Ebre, durant la Guerra Civil. Tot plegat per entendre que, en múltiples ocasions, el nostre futur ha depès del tall d’una espasa, d’un timbal providencial o d’un simple cop de sort.
Una rigorosa aproximació a la història del nostre país, amb tots els detalls bèl·lics a l’abast, que es pot llegir com un relat apassionant dels més 2.000 anys d’existència de Catalunya. 50 batalles que, dins i fora del territori català, han guiat com un timó el rumb del nostre destí.