El meu amic extraterrestre (Catalan Edition) por Rocio Bonilla

March 25, 2019

El meu amic extraterrestre (Catalan Edition) por Rocio Bonilla

Titulo del libro: El meu amic extraterrestre (Catalan Edition)

Autor: Rocio Bonilla

Número de páginas: 22 páginas

Fecha de lanzamiento: April 6, 2017

Editor: BEASCOA

Obtenga el libro de El meu amic extraterrestre (Catalan Edition) de Rocio Bonilla en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Rocio Bonilla con El meu amic extraterrestre (Catalan Edition)

El meu amic extraterrestre és un conte deliciós, tendre i ple d'humor. Una història sobre l'empatia, la capacitat d'autocrítica i l'inconformisme que vol contribuir a formar joves lectors reflexius i amb criteri propi.

Un nen extraterrestre ha arribat d'intercanvi a l'escola d'en Tomás. El pobre no entén massa bé com funcionen les coses a la Terra i se sorprèn constantment d'alguns comportaments, com aquell dia al pati que un nen més gran intimidava un de petit perquè li donés el seu entrepà, o aquell altre que els amics d'en Tomás reien d'un company que jugava amb les nenes...

Ingenu, l'extraterrestre pregunta tota l'estona a en Tomàs el perquè d'aquests comportaments. Però què empipador, aquest extraterrestre! Per què això?, Per què allò?... Per què pregunta tantes coses el seu amic? En Tomàs ja té ganes que se'n torni al seu planeta! Les coses sempre han estat així aquí, i no hi ha res a fer per canviar-les... O potser sí?

Podria en Tomàs canviar les coses si s'ho proposés?

El meu amic extraterrestre és un conte que ens ajudarà a reflexionar sobre la responsabilitat dels nostres actes i dels nostres silencis, i sobre la necessitat de no deixar que els altres pensin per nosaltres.